9,2
738 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Drent Wilmink

9,2

738 beoordelingen

Goede Service Fantastische service, vakbekwaam personeel en erg vriendelijk

Kim
25-01-2024

Goede service Ik ben te vreden

J.W. De Groot
12-01-2024

Klasse dealer Vriendelijk, kundig in alle opzichten

R. Heilen
21-12-2023

Goede service Hartelijk ontvangst

Toyota eigenaar
08-12-2023

Snel en soepel Erg tevreden over de onderhoudsbeurt en de bandenwissel.

Witteman Frans
07-12-2023

Toyota Drent Wilmink zet ouderwets de klant op een voetstuk Onlangs een nieuwe toyota via Drent Wilmink aangeschaft, prima service en een deskundigheid die je nog zelden ervaart. Top bedrijf

Toyota eigenaar
23-11-2023

Top bedrijf! Zeer klantvriendelijk, eerlijk en zeer goede service. Ook na aankoop blijft de service goed voor onderhoud.

M.H.T. W
18-11-2023

Goede service Iedere keer weer wordt mijn auto correct onderhouden

J. F
17-11-2023

ServiseAltijd heel correct en netjes. Kleine dingen worden zo ter plaatse opgelost Altijd goede service, en kleine dingen worden zo even opgelost

G. B
02-11-2023

Fijne service Tot op heden een super auto in ons bezit. Daarbij altijd fijn geholpen bij de dealer!

Toyota eigenaar
26-10-2023

De service was prima. Ik was tevreden met de service afhandeling.

F. V
13-10-2023

Betrouwbaar. Wij zijn altijd tevreden bij garage Drent, in Vriezenveen.

J.W. M
03-10-2023

Toyota eigenaar
03-08-2023

Uitstekende service Zeer tevreden over afspraken en service van de auto

A.H. K
08-07-2023

Uitstekende dealer Erg prettig bedrijf, je word er vakkundig geholpen, mensen zijn aardig, hebben alle tijd voor je en geven je daadwerkelijk het gevoel klant te zijn. De directe en indirecte service betreffende de gekochte auto is prima, kortom een fijn product en een uitstekend bedrijf.

J.D.W
07-07-2023

M. V
28-06-2023

Ik denk wel dat ze goed zijn Maar het kan wat losser en klantgerichter bij de balies

W. Van De Beek
22-06-2023

Super goede garage Nette eerlijke garage en betrouwbaar.

F. V
08-06-2023

Tevreden. Kom graag terug! Prima service. Klantvriendelijk en proffesionele mensen die goed gemotiveerd zijn en klantgericht meedenken.

Blije Toyota eigenaar.
04-05-2023

Prettig geholpen en zeer goede service Service zoals gratis leenauto, is zeer prettig. Vriendelijk geholpen.

J.H. T
20-04-2023

Toyota, altijd een goede auto Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van Toyota, Nooit geen onvoorziene kosten of onderhoud. Probleemloos autorijden dus, daarnaast ook tevreden over de service van de plaatselijke dealer (Garage Drent te Almelo)

Huub Toyota eigenaar
14-04-2023

Heel tevreden klant Ik ben zeer tevreden.

Y.O.D. M
30-03-2023

Kwaliteit en goede service Bijzonder tevreden over kwalieit, service en vriendelijkheid.

C.W. Taverne
29-03-2023

Alweer alles naar wens Iedere keer verloopt bij Toyota Drent alles op rolletjes en naar wens. Zo ook nu weer bij een onderhoudsbeurt voor onze RAV4 uit 2020. Deze keer met airco reinigen en wassen en stofzuigen. Kon hem showroom klaar weer ophalen na gebruik van gratis leenauto tevens proefrit met de BZ4X. Aangename verrassing.

Fons Poppe
23-03-2023

Dure onderdelen Ben erg ontevreden over de onderdelen dat het zo duur is een ruitenwisser dat 85 euro kosten

O. A
15-02-2023

Super service! Wij zijn altijd super goed geholpen bij Drent in Vriezenveen. Goede service en aardige verkoper. Geen gladde verkooppraatjes maar duidelijke en eerlijke informatie.

M.H.T. W
10-02-2023

J. A
12-01-2023

Vriendelijk personeel Altijd vriendelijk en goede monteurs ook als je onverwacht binnen komt hebben ze tijd voor je als klant

Jos
30-12-2022

Prima en fijne garage Een prettige dealer waar je goed, open en eerlijk geholpen wordt door het personeel.

C. van der Ent
04-11-2022

Goede, snelle en professionele service De dealer was erg klantvriendelijk, duidelijk, snel en goede service verleend.

M.P.H.V. Pleumeekers
28-10-2022