9,2
751 beoordelingen
Ons bedrijf  1140x254.jpg

Ons bedrijf

Welkom bij Autobedrijf Klaas Drent

Al sinds 1972 een vertrouwd adres

Autobedrijf K. Drent is al meer dan 48 jaar lang het adres voor uw Toyota. Wij zijn in Vriezenveen begonnen met het Toyota-dealerschap en zitten sinds 1995 in een modern nieuw pand op het bedrijvenpark de Weitzelpoort in Vriezenveen. Een jaar later hebben wij in Almelo een vrijwel nieuw pand overgenomen. Daarnaast zijn wij per september 2014 ook verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten in de gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten en Markelo.

Altijd de nieuwste modellen

In onze moderne showroom staat altijd de Toyota die u zoekt. Of het nu gaat om de zuinige AYGO, de dynamische Corolla, of de stijlvolle C-HR. Ieder nieuw model is bij ons te bekijken. Komt u gerust eens bij ons langs. Onze verkoopadviseurs zullen u onder het genot van een kopje koffie graag het een en ander laten zien.

Ruime voorraad gebruikte auto's

Wij hebben altijd keus uit ruim 100 occasions, welke in de showroom maar ook buiten naast onze showroom staan. Deze auto's worden door ons uitgebreid technisch gecontroleerd, zodat u verzekerd bent van een uitermate betrouwbare occasion. Die betrouwbaarheid uiten wij in onze uitgebreide garantieperioden- en voorwaarden.

U wordt ontvangen aan onze ruime balie

Iedereen die ons bedrijf bezoekt, wordt ontvangen aan onze ruime balie. Of u nu komt voor een nieuwe auto of u komt uw auto brengen voor onderhoud, onze medewerkers zullen u graag verder helpen. Ook in het geval van schade zal onze service-adviseur ervoor zorgen dat uw auto vakkundig gerepareerd wordt bij ons eigen schadeherstelbedrijf.

De beste service voor u en uw auto

Onze monteurs zijn echte autoliefhebbers. Zij werken dan ook met plezier aan uw auto, en zorgen ervoor dat u altijd veilig op weg bent. Onze 'jongens' zijn gekwalificeerde monteurs die voor alle werkzaamheden de benodigde diploma's hebben. Daarnaast worden ze regelmatig bijgeschoold door de Toyota-importeur en andere opleidingsinstanties. Ook voor het inbouwen van S.C.M.-gecertificeerde alarmsystemen en voor onderhoud en afvullen van airco-installaties (S.T.E.K.-gecertificeerd) bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt tijdens de onderhouds-beurt in onze wachtruimte onder het genot van een kopje koffie wachten tot de auto klaar is. Ook kunt u gratis gebruik maken van onze leenauto's!

Professioneel schadeherstel

Ook in het geval van schade kunnen wij uw auto vakkundig repareren. Wij zijn in het bezit van een eigen Focwa schade-herstelbedrijf, Regio Autoschade B.V., welke afspraken heeft met bijna alle verzekeringsmaatschappijen. Zodoende hebben wij de materialen en de kennis in huis om uw auto perfect te herstellen. Uiteraard blijft na reparatie de fabrieksgarantie van uw Toyota gehandhaafd. Website Regio Autoschade